Doğal Hindistan Cevizi Yağı

Doğal Hindistan Cevizi Yağı
112 TL yerine 86 TL'ye al.
Adet
HEMEN SATIN AL ALIŞVERİŞ SEPETİNE EKLE ÜYE OLMADAN SATIN AL
  • Ürün Kodu: 306002
  • Stokta Var

Silva Doğal Hindistan Cevizi Yağı, soğuk sıkım tekniğiyle üretilmiştir. 

Kozmetikte Kullanımı:
Hindistan cevizi yağı cilt için en doğal ve en mükemmel nemlendiricilerdendir. Hindistan cevizi yağındaki orta zincirli yağ asitleri antibakteriyel özelliğe sahiptir. Cildin pH dengesini düzenlemeye ve cildi dış etkenlerden korumaya yardımcı olur. Cilt sorunlarına, akne oluşumunu önlemeye, zararlı mikroorganizmaları önlemeye, gözaltı torbalarını önlemeye, saçların onarılmasına, saçların daha hızlı uzamasına, saçların dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Tırnak bakımında, saç bakımında, cilt bakımında, kısacası tüm bakım ihtiyaçları için kullanılabilir.

 

For English Translate

Natural Coconut Oil

Silva Coconut Oil is produced with cold press technique.
In Cosmetic: Coconut Oil is the most natural and perfect moisturising for the skin. The medium chain oil asid within coconut oil has antibacterial features. It helps regulate the skin’s pH balance and protect the skin from external factors. It helps mitigate skin problems, prevent acne formation, prevent harmful microorganisms, and prevent under-eye bags. Also, it repairs hair and helps it to grow faster. Also, it helps prevent hair loss. It can be used in nail care, hair care, skin care - for all care needs.

For Face: Apply it to your clean face with massaging.

For Hair: Its liquid form can be applied to your hair evenly. Then, wait for 2 hours and wash your hair.

For Food: Coconut Oil is a very rich oil in terms of nutritional value. It contains saturated fats like lauric and myristic acid. When consumed, it turns into energy very quickly. It helps metabolism speed up. It is a source of antioxidants. Its liquid form can be used for salad while its solid form can be used as butter. It can be added as cream to coffee. Coconut oil gives a nice taste and smell thanks to its pleasant aroma. For this reason, using it in many foods provides benefits in terms of taste and health.

It gets solid under 24.5°C degrees. There is no need to keep it in the refrigerator.

 

Yüz için kullanımı: 
Temiz cildinize parmak uçlarıyla eşit miktarda sürüp masaj şeklinde uygulayınız. 

Saç için kullanımı:
Sıvı haliyle saçlara dipten uca kadar eşit miktarda sürülür, 2 saat bekletilip yıkanır. 

Gıda da Kullanımı:
Hindistan Cevizi Yağı gıda alanında da besin değeri açısından oldukça zengin bir yağdır. Laurik ve miristik asit benzeri doymuş yağlar içerir. Tüketildiği zaman hızlı bir şekilde enerjiye dönüşür. Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Antioksidan kaynağıdır. 

Sıvı haliyle salatalarda, katı haliyle tereyağı yerine kullanılabilir. Kahveye krema olarak eklenebilir. Hindistan cevizi yağını hoş aroması sayesinde güzel bir tat ve koku verdiğinden birçok gıdada kullanmak lezzet ve sağlık açısından fayda sağlar. 

24.5°C altında katılaşır. Buzdolabında bulundurmaya gerek yoktur.

Daha fazla bilgi